Kuckam esej o Bodrijaru. Zvuci odlicno ?! Pa i bilo bi, samo da nije za prof. Boulting-a na engleskom ! Ko me je naterao da izaberem tu temu ??? Ubicu se !!!
I jos nesto: u "pozadini" slusam vesti... Kako bih rado menjala ovu nasu surovu realnost za tu "bezveznu" americku fluidnu hiperrealnost. Smeskaju mi se ova nova lica iz gradske skupstine. Reality is A BITCH, rece Bodrijar. Toliko od mene. Odjavljujem se
Ja citam Bodrijara ali na srpskom, za test kod Dekanke :) Ne pisem jos uvek nista jer jedini ispitni esej ce biti iz Retorike i stilistike ( a ceo rider znam napamet!) a sve ostalo ce se desavati na Faksu. Znaci od 7 predmeta koliko imam, Vas i Retorika se predaju u pismenoj formi. Ostale ispite polazemo na Faksu.
"Pravila, pravila..." :))))
Hblblblblblbl, ništa ne radim, nemam internet. Užas! I feel so violated by SBB....inače se pripremam za avanturu zvanu ''kako Kelvina i Hobsa nabaciti na deset strana kucanog teksta bez da upotrebljavam poštapalice tipa 'elem' i 'jerbo'.'' I taako :)
E da, i ako nekog zanima-ovu poruku šaljem telepatskim putem...jer nemam internet...pa tako....ako neko 'oće da priča sa mrtvom babom nek' me nazove...i do house calls.
ja sam se vec dva dana borio sa "Variolom Verom", najteze od svega je bilo ponovo gledati film pa pisanje do ranih jutarnjih casaova.Nadam se da ce vredeti truda?
e da saosecam se sa kolegom Damjanom,jer sam samo pre svega par dana zvao te luzere i zahtevao da mi vrate pare jer nisam imao net 5 dana, kao fora vrucina pa se nesto pregrejalo, ko da se kacim na tiganj a ne na ruter-kreteni.Inace poceo sam ozbiljno da se tripujem da ce mi ponovo iskljuciti net 9.06.08 u 12h zzzzzzzzzzz