Mediji u Srbiji

Fakultet za medije i komunikacije, Beograd

E, ljudi -- koliko se nas bavi fotografijom? Ne mislim samo na one hardcore fanove ovog sjajnog hobija, mislim na sve ljude zainteresovane za to ćereslo zvano foto-aparat. Čisto da se prebrojimo. Pošto imam jedan evil scheme ako nas ima dovoljno :)

Share

Reply to This

Replies to This Discussion

da cujemo :)

Reply to This

Pa razmišljao sam o tome da organizujemo u saradnji sa fakultetom nekakav konkurs možda -- ako nas ima dovoljno. Da se dogovorimo da organizujemo i stručni žiri i nekakve simbolične nagrade, možda da se najbolje slike pokače po fakultetu. Klasičan konkurs, tri teme, recimo 10 slika po učesniku i sl. Možemo čak i da, ako ima dovoljno zainteresovanih, organizujemo i nekaku radionicu ili tako već nešto :)

Reply to This

Super, svidja mi se ideja i ja sam razmisljala o necemu slicnom, samo mislim da smo malo zakasnili za taj konkurs - sada ce ispitni rok i svi ce biti u frci oko toga, sumnjam da bi uspelo. I iskreno, mislim da je 10 fotografija po autoru previse. Tri teme su ok, to je neki standard. I onda da napravimo izlozbu najboljih fotografija sa konkursa na faksu, mislim da je to izvodljivo.
A za radionicu...koga si imao na umu? Da studenti rade sa studentima ili da dovodimo nekoga?

Reply to This

I ja sam zainteresovan za to!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply to This

Pa slažem se da je pomalo kasno, ali ako organizujemo makar idejno čitavu stvar, biće lakše posle to realizovati početkom oktobra, recimo. A za radionicu sam mislio da možda vidimo da li ima neko ko bi došao da drži predavanja o fotografiji, a možda da i napravimo neki izlet ili slično. A ako nas ima dovoljno, možemo se i sami organizovati dalje. Ali za sada razmišljam prvo o tom konkursu i kako to da organizujemo :)

Reply to This

Dobra ideja; ako ima 10-ak zainteresovanih za jesenju radionicu, možemo da dovedemo nekog priznatog majstora fotografije (po vašem izboru), pa da drži radionicu. Mislim da faks ima para za tako nešto. :)

Reply to This

ehej i ja sam zainteresovana :)

Reply to This

ako bude nesto od ovoga... nece izostati moja prijava :)

Reply to This

Reaktiviram ovu temu!

DAKLEM! Ukoliko ima zainteresovanih za radionicu vezanu za reportažnu fotografiju početkom sledećeg semestra neka mi se jave na email: damjanm88@hotmail.com ili na mobilni 065-249-23-99. Radionica bi bila polu-teorijska, polu-praktična. Ukoliko bude bilo dovoljno zainteresovanih - biće i radionica :)

Reply to This

Dragi svi zainteresovani za fotografiju:
odavno vec pricamo o mogucoj izlozbi fotografija studenata FMK koji se time bave. Dok se ne stvore uslovi za pravu galeriju, molim sve one koji zele i misle da treba i imaju nesto da pokazu - donesu materijal na CD-u, kao sto je nedavno to ucinio Igor Marovic. Ideja je da napravimo stranicu na oficijelnom web site-u koja ce biti pod Studentski projekti - galerija studentskih radova- fotografija...

dakle, eto mesta gde mozete da izlazete za sada...
a da vas podsetim, sajt je prilicno posecen :)

CD sa fotografijama mozete dostaviti meni ili ostaviti u dekanatu. Na CD-u: ime i prezime, godina, subject - Galerija studentskih fotografija

pozz
snezana

Reply to This

RSS

Badge

Loading…

© 2009   Created by Novica.Milic on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Report an Issue  |  Privacy  |  Terms of Service

Sign in to chat!